понедељак, 17. децембар 2018.

Митровички кик боксери донели су чак 13 медаља са недавно одржаног кик-бокс спектакла

  Гладиус       понедељак, 17. децембар 2018.

Митровички кик боксери донели су чак 13 медаља са недавно одржаног кик-бокс спектакла Balkan Best Fighters, одржаног у Нишу од 14. до 16. децембра. Чланови КБК „Косовска Митровица“ освојили су осам, док су чланови клуба КБК „028“ освојили 5 медаља. На турниру је учествовало преко 700 такмичара из 11 земаља.

Из клуба „Косовска Митровица“ поручили су да ово за њих представља велики успех, а посебно издвајају успех њиховог такмичара Игора Милошевића који је постао првак Балкана у две дисциплине – К1 и Kick Light. Овај клуб захваљује свима који су помогли одлазак на ово такмичење.

Чланови КБК „028″ освојили су 3 златне и 2 бронзане медаље. Наталија Савић – Чупка је освојила два злата у две дисциплине. Поред ње и Душан Раденковић се окитио златном медаљом док су Јована Божовић и Милан Живковић овог пута били заустављени у полуфиналу и заслужено освојили бронзане медаље.

Из овог клуба поручују да се овим такмичењем завршила такмичарска година која је била јако успешна за њих. Наводе да су и поред потешкоћи у вези са финансирањем успели у свим унапред зацртаним циљевима и остварили своје планове. Најваљују да ће још мотивисанији и амбициознији ући у такмичарску 2019. годину.

Извор: Коссев
logoblog

Поделите са пријатељима Митровички кик боксери донели су чак 13 медаља са недавно одржаног кик-бокс спектакла

Претходно
« Prev Post
Следеће
Next Post »

Нема коментара:

Постави коментар