петак, 28. децембар 2018.

Јагодина од фебруара уводи бесплатан градски превоз!

  Гладиус       петак, 28. децембар 2018.

Најкасније од почетка фебруара идуће године сви грађани на територији Јагодине имаће потпуно бесплатан аутобуски превоз, најавио је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма."Последњих 14 година у Јагодини се аутобусом бесплатно возе ђаци, студенти и пензионери. Од краја јануара или почетка фебруара наредне године сви грађани на територији града Јагодине имаће бесплатан аутобуски превоз. Ово је јединствен случај у свету", рекао је Марковић.

Он је додао да корисницима јавног превоза у Јагодини неће бити потребна ни лична карта, ни месечна карта, и поручио да и грађани из других градова ако се дуго нису возили аутобусом, могу да "дођу до Јагодине и да се возе мало, да виде како изгледају" села у том крају.

Марковић је на традиционалном новогодишњем коктелу рекао да од бесплатног превоза највише користи имају запослени у предузећима и институцијама, као и послодавци.

Упитавши одакле паре за бесплатан превоз, Марковић је рекао да је Јагодина једини град у Србији где чланови градског већа не примају плату и по том основу на годишњем нивоу штеде 18 милиона динара, те да има и других уштеда.

Фото: Јагодина/З.Глигоријевић
Извор: Мондо
logoblog

Поделите са пријатељима Јагодина од фебруара уводи бесплатан градски превоз!

Претходно
« Prev Post
Следеће
Next Post »

Нема коментара:

Постави коментар