уторак, 25. децембар 2018.

Четрнаести Magic Night одржан прошлог викенда у Врњачкој Бањи

  Гладиус       уторак, 25. децембар 2018.

Четрнаести Magic Night одржан је прошлог викенда у велелепном хотелу Зептер, у једном од највећих и најимпозатнијих у Врњачкој бањи.

Богатим модним програмом састављеним од четири ревије домаћих дизајнера присутнима је била понуђена инспрација како да се обуку и стилизују за најлуђу ноћ.

Манифестацију је отворила ревија младе дизајнерке Дијане Јовичић која је ванвременским комадима и добро одабраном музиком представила своју колекцију под називом "Скин".

Модна кућа Allegra и креаторка Тања Шепић представили су колекцију која је носива како у пословним, тако и у свечаним приликама.

Модна кућа Balextra са својим минималистичким стилом, елегантним и софистицираним детаљима брине да све даме заблистају свакога дана у најлепшем светлу. Мода, квалитет и стил је свакодневни задатак успешног и креативног Balextra тима.


Као шлаг на торту ревија Бате Спасојевића затворила је овогодишњи Magic Night у Врњачкој бањи са великим стилом. Hero Icons 2 колекција, која је направила велики "бум" у јавности инспирисана је јаким личностима из окружења, или особама херојима и иконама из неког другог периода или епохе. Људима који су начином свог живота и визуелним идентитетом оставили траг и обележили једно време у коме су живели и стварали.

Поред званичног програма учесници Magic Night-а имали су прилику да посете знаменитости Врњачке бање као и винарију Грабак где их је дочекала пријатна атмосфера, вино и музика.

На овом путовању у царима Врњачке Бање уживали су Александар и Јелена Гајсек, Александар Гајовић са супругом Тањом, Весна Југовић, Ниггор и други….а Магичну ноћ као водитељски пар зачиниле су Ивана Станковић и Ивон Јафали.

По завршетку модних ревија уследила је Magic Night журка где су се учесници, новинари и званице забављали уз живу музику до касно у ноћ. Још једно незаборавно магично путовање остаје као трајна успомена.

logoblog

Поделите са пријатељима Четрнаести Magic Night одржан прошлог викенда у Врњачкој Бањи

Претходно
« Prev Post
Следеће
Next Post »

Нема коментара:

Постави коментар