петак, 04. јануар 2019.

ФОРБС: Србија међу 18 најисплативијих туристичких дестинација

  Гладиус       петак, 04. јануар 2019.

Србија, по избору америчког магазина «Форбс», спада међу 18 финансијски најприступачнијих туристичких дестинација у свету које у овој години треба посетити.


«Србија је једна од најбоље чуваних тајни Европе. То је једно од оних места са тако невероватно енергијом која је заразна», наводи се у «Форбсовој» листи «18 најповољних туристичких одредишта за 2019. годину».

«У ужурбаном Београду, сваког сата у току дана се нешто дешава, а улице су пуне невероватних ресторана, љупких кафића, барова и клубова», оцењује амерички магазин.

«Пријатељски настројени локалци су увек напољу, а међу њима ћете наћи људе различитих година како уживају и пију ракију (српско национално пиће). Ресторани су комбинација традиционалних и интернационалних јела», пише травел блогерка Ашдгик Мелконијан, која свима топло препоручује комплет лепињу, ћевапе и «Карађореву шницлу».

Ноћни живот у Србији издваја као јединствен и напомиње да на сплавовима — «плутајућим» клубовима и баровим на обалама Дунава журке трају до раних јутарњих сати.

Прво место на листи најприступачнијих дестинација у 2019. години припало је Сан Антонију у САД, друго место Пуебли у Мексику, а треће Хавајима.

Занимљиво је да се на шестом месту «Форбсове» листе најисплативијих туристичких дестинација налази Балканско полуострво, при чему се као полазна тачка за туристичку туру по Балкану препоручује Херцег Нови.

Фото: Стефан Стојановић
Извор: srb.news-front
logoblog

Поделите са пријатељима ФОРБС: Србија међу 18 најисплативијих туристичких дестинација

Претходно
« Prev Post
Следеће
Next Post »

Нема коментара:

Постави коментар