понедељак, 30. јул 2018.

Девојци из Србије се покварио ауто на путу до Халкидикија, а један Ваљевац одмах је притекао у помоћ

  Гладиус       понедељак, 30. јул 2018.

Вест о дивном гесту Ваљевца Александра Андрића који је притрчао у помоћ 20-огодишњој девојци чији аутомобил се покварио у Солуну у кратком року се пронела друштвеним мрежама и одушевила хиљаде њихових корисника.

"Хитно! Да ли је можда неко тренутно у Солуну? Ћерка (20 година) је сама и не може из неког разлога да упали кола, а треба да настави на Халкидики. Само да неко погледа и ако може да јој помогне да упали" објавила је мајка девојке, која је са својим другарицама остала "заробљена" испред супермаркета, у фејсбук групи "Live from Greece".

Убрзо су почели да се нижу коментари добрих људи који су нудили савете и речи подршке, док се у једном тренутку није огласио Александар Андрић из Ваљева који се у том тренутку затекао на Халкидикију и понудио се да у року од сат времена крене ка њима.


Како се даље наводи, Андрић је сатима поправљао возило и на крају успео да отклони квар, а задовољна ћерка мајци је послала поруку следеће садржине: "Мама, ти немаш представу колико се Александар намучио, 40+ без хлада, раставио пола аута, вадио седиште... Без компјутера... На крају све сам успео”!

Дружење се ту завршило будући да је "спасилац" наставио пут Србије, а њихова заједничка фотографија по успешно обављеном послу обишла је Интернет.

Фото: Live from Greece/Ана Николић / Facebook
Извор: Блиц
logoblog

Поделите са пријатељима Девојци из Србије се покварио ауто на путу до Халкидикија, а један Ваљевац одмах је притекао у помоћ

Претходно
« Prev Post
Следеће
Next Post »

Нема коментара:

Постави коментар