понедељак, 09. јул 2018.

Хероји око нас: Припадница Војске Србије спасила жену из набујалог потока

  Гладиус       понедељак, 09. јул 2018.

Милица Ђекић, припадница Војске Србије из Јарчујка код Краљева, спасила је у суботу жену из набујалог потока у етно селу Лопатница.


Како преноси све се одиграло веома брзо, када је жена, која се задесила у том селу, покушала да ослободи пањ који је био заглављен и због кога је река изашла ван корита.

Међутим, матица је повукла жену унутар воде, покушавала је да се ухвати за гране које су промицале али је било безупешно.

Све је то видела припадница Војске Србије која је без обуће кренула ка несрећној жени. Ускочила је у воду и ухватила већ исцрпљену жену која није ни била свесна тренутка непажње, и целокупног догађаја, пише ozonpress.net.

Након извлачења на сигурно и указивања прве помоћи, жена је збринута у краљевачкој болници, где се опоравља од лаких повреда и претрпљеног шока.

"Било је невероватно гледати њену храброст и одлучност да по сваку цену помогне жени која се нашла у набујалом потоку. Замислите трчање на 400 метара, али не на атлетској стази, већ по копривама, изломљеном шибљу, и свему што вас може задесити, а при том нисте ни свесни да сте без обуће", сведоче мештани Лопатнице.

Скромна Милица о овом догађају није желела да прича, само је уз осмех рекла да је на одмору са своје двоје мале деце и да је свака ситуација саставни део живота, само треба позитивно размишљати.

Фото: Facebook
Извор: Блиц
logoblog

Поделите са пријатељима Хероји око нас: Припадница Војске Србије спасила жену из набујалог потока

Претходно
« Prev Post
Следеће
Next Post »

Нема коментара:

Постави коментар