понедељак, 24. децембар 2018.

Бајкери као Деда Мразови

  Гладиус       понедељак, 24. децембар 2018.

Уместо санки и ирваса, око 200 Деда Мазова јуче је "упрегло" моторе и кренуло у хуманитарну мисију пут Сремчице, како би новогодишњим пакетићима обрадовали малишане Дома за децу са специјалним потребама.

Бајкери обучени у препознатљива, црвена одела, окупили су се испред Скупштине града, одакле су се на својим двоточкашима у колони спустили низ Улицу кнеза Милоша, прошли поред Сајма и наставили Обреновачким друмом ка Сремчици.

Хуманитарну акцију "Мото Деда Мраз", организовао је мото клуб BJBikers, и то дванаесту годину заредом.

- Деца нам се сваке године обрадују, дочекају нас у дворишту, и та искрена срећа и осмеси на њиховим лицима су неописиви - кажу бајкери. - Циљ је да се та деца, усреће, да се подели та радост и мали знак пажње у виду пакетића.

Према њиховим речима, када су се пре дванаест година одлучили на овај хуманитарни потез, BJBikers имали су идеју да сваке године обиђу неки други дом. Међутим, већ прве године толико су се зближили са малишанима из Дома у Сремчици, па их Деда Мразови на моторима посећују сваке године.

Поклони и у Младеновцу


Младеновачки бајкери и бајкерке, обучени у одела Деда Мраза, посетили су Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине са посебним потребама у овој општини, где су малишанима уручили новогодишње пакетиће.

Фото: Колона бајкера испред Старог двора, Фото З. Јовановић
Извор: Новости
logoblog

Поделите са пријатељима Бајкери као Деда Мразови

Претходно
« Prev Post
Следеће
Next Post »

Нема коментара:

Постави коментар